Makeup I want to try

makeup i want to try

Lite sminksnack blir det i detta inlägg. Jag tänkte dela med mig av några produkter jag väldigt gärna skulle vilja testa. Hetast för mig just nu är Yves Saint Laurent. Jag är besatt och kan inte sluta följa deras uppdateringar inom både skönhet och mode. Jag har nästan bestämt mig för att investera i YSL när jag kommer till London i okbtober och låter mig själv spendera pengar igen.

Jag har inte använt en flytande foundation sedan 2012, vilket är två år sedan. Jag gick från flytande till mousse till mineralpuder. Nu börjar längtan efter en flytande foundation växa i mig, men det som är klurigt med flytande foundation är att de väldigt lätt kan vara för matta, för kakiga eller för tunga på huden och därför bara jobbig och ger en ful finish.

Yves Saint Laurent lanserade nyss deras Fusion INK Foundation som hävdar sig vara lätt som en fjäder och den ska hålla i 24 timmar. Produkter som hävdar att hålla i 24 timmar brukar vanligtvis vara en överdrift, för de jag testat har inte hållit mer än 3 timmar, men YSL är ju trotts allt ett high end märke och borde därför tas mer seriöst än drug store märken.

Jag är världens största bronzer fantast. Om jag endast fick använda en sminkprodukt för resten av mitt liv skulle det utan tvekan vara bronzer. Jag är även ett stort fan av en simpel eyeliner för att se en aning mer vaken ut, men med hjälp av bronzer ser man enligt mig så mycket mer levande ut. Bronzern hjälper till att båda nyansera ansiktet och konturera.

YSL har skapat bronzern Poudre de Soleil och jag har lagt märkte till denna ett flertal gånger då skönhetsbloggare har rekommenderat den. De påstår att den har en perfekt balans i färg, matthet och skimmer. För mig låter detta väldigt lockande eftersom jag alltid lyckas köpa för mörka eller för glittriga bronzers.

Läppstift har alltid varit en produkt jag är rädd för men så gärna vill kunna rocka. Jag har ett matt rött läppstift i min samling idag som jag endast använder vid speciella tillfällen då jag tycker det kan vara lite opassande att bära starka läppar en vanlig skoldag. Men denna inställning är verkligen någonting jag prioriterar högt att ändra på i framtiden.

YSL har en läppstiftkollektion vid namn Rouge volupté där nyanserna Orange shiver och Exquisite plum är två av mina favoriter. Orange shiver är en röd/orange nyans som jag tänker skulle passa perfekt en dag då man bär ett vitt klädesplagg, möjligtvis även svart. Exquisite plum är en mer mörk plommonlila som bara skriker höst åt mig. Exquisite plum tycker jag är en aning mer sofistikerad och det krävs lite mer av övriga looken för att man ska lyckas rocka den mörka nyansen.

Finns det något speciellt märke eller en produkt du väldigt gärna vill testa? Dela med dig i kommentarerna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>