Create your dream beauty product

 dream product
Orginalprodukt: Jimmy Choo body lotion

Skapa din egen skönhetsprodukt. Vad som helst. Inga regler, alla möjligheter.
Om det nu kunde vara precis vad som helst skulle jag antagligen skapa en produkt som fick en själv att se ut precis som man ville, men jag tänkte vara lite mer realistisk än så i mitt inlägg och började fundera på saker jag inte gillar när det kommer till skönhet.
En sak som jag tycker är väldigt jobbigt är att noppra ögonbrynen. Det gör så ont, det tar tid och stråna växer ändå ut igen på några dagar eller en vecka. Det var då jag tänkte ”vad skönt det skulle vara att smörja på en kräm där man inte vill att ögonbrynen ska växa”.
När jag sedan tänkte vidare på denna idén frågade jag mig själv ”varför ska produkten endast funka på ögonbrynen när vi har oönskat hår över hela kroppen.
Det var då jag kom på min drömprodukt. En smärtfri och enkel hårborttagare i form av en body lotion.

Jag har än inte riktigt tänkt igenom hur den skulle verka. Kanske om det fanns någon ämne som dödade hårväxten från roten.
Tänk att bara kunna smörja in tex benen med en body lotion och veta att man några timmar efter kommer ha hårfria och silkeslena ben i exempelvis en månad. Efter en månad smörjer man in sig igen och samma visa upprepar sig.

Vad tror ni? Är det möjligt att skapa en sådan här produkt? Skulle ni köpa den?
Har ni någon drömprodukt?

Jag bloggar på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar klockan 19.00. Vi ses på lördag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>