Autumn Fashion Must Haves

Not the high street: Autumn fashion must haves

Klicka här för att komma till min polyvore

Det har redan gått 9 dagar av andra höstmånaden oktober vilket betyder att vi börjar mer och mer omringas av höstens mörker och mys. Själv tycker jag hösten är allt om kappan, halsduken och bootsen som man på eftermiddagen får ta av sig för att hoppa in i sin mysiga onesie och sätta sig framför en film tillsammans med tända doftljus och en stor kopp te.

Jag älskar höstens mode då jag kan komma undan med att bära mörka kläder. Jag är inte mycket av en trendföljare, men jag har satt ihop ett litet set av mina must haves för hösten. Jag hoppas ni inte tar illa upp för att den är så mörkt nyanserad.

Jag älskar högklackat, men jag har inte riktigt lärt mig att gå bra än i vanliga pumps, så därför kan jag endast komma undan nu på hösten då boots med en klack går bättre och är mer tillåtet. Sedan har vi kappor. Kappor har en tendens av att inte alltid vara så varma, vilket iallafall vi här i Sverige är i behov av, men det är då halsdukar och mössor är som körsbäret på toppen.
Och vem älskar inte att få sätta på sig en stor mysig sweater när man vaknar upp på morgonen och måste gå ur sin kalla säng? Det gör iallafall jag.

Hösten är verkligen min favoritårstid. Så perfekt. Det är kallt ute, men inte vinterkallt, så man behöver inte ha på sig en stor dunjacka för att överleva och det är mörkt så man kan fylla huset med tända ljus med dofter som tex kanel, choklad eller ingefära.
Ni borde verkligen ta vara på hösten. Ta dig tid till att andas, mysa och faktiskt njuta. Det kan vara lätt att glömma bort det när man är mitt inne i skolrushen. Men låt dig koppla av en kväll efter 8. Se på en film, läs en bok, eller varför inte leta runt efter höstkläder att fylla garderoben med?

Älskar ni hösten precis som mig? Har ni några fashion must haves? Hur brukar ni mysa i höstens öga?

Jag bloggar på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Vi ses på lördag klockan 19.
> Hint om lördagsinlägget: One direction

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>