Wardrobe clear-out

wardrobeclearout

Nu när jag har åkt iväg till London för att skaffa mig nytt innehåll för min garderob kände jag att det var dags att rensa ut en stor mängd av det jag redan hade som bara var skräp. Dock är jag så sparsam med kläder och vågar inte slänga så mycket. Sedan var det även svårt att få tid till att rensa garderoben. Jag brukar göra det en helg i lugn och ro med musik i bakgrunden och något gott att dricka, men denna gången hittade jag endast tid halv 1 på natten i onsdags.

Det första jag gör när jag rensar garderoben (vilket jag gör från vinter till vår och från sommar till höst) så slänger jag ut allting på golvet. Därefter lägger jag kläderna i en behålla-hög och en slänga-hög.
När allt är sorterat går jag åter igenom om behålla högen och rensar bort saker jag tvivlar på att jag faktiskt kommer använda. Sedan ber jag min syster att kolla igenom min släng-hög för att se om det är något hon vill ha. Hon brukar ta cirka 90% av kläderna, så egentligen är det inte mycket jag behöver slänga.

_DSC0369r

Säsongskläder jag vill spara lägger jag i en stor låda som jag förvarar i en större garderob där hela familjen förvarar saker. Men har du inte tillgång till en sådan eller något liknande går det säkert bra att förvara i en sänglåda under sängen.

Självklart passar jag på att städa i garderoben också; tar bort damm och liknande. Sedan viker jag kläderna fint och lägger in dem i garderoben igen.

Vill du se videos för inspiration om garderobsutrensning och organisering är jag ett fan av Lily Pebbles’ och Vivianna does makeup’s.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Wardrobe clear-out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>