Teen Awards 2014, Wembley London

PicMonkeyteen

Crop top: Topshop  |  Jeans: Topshop  | Skor: Next

I söndags närvarande jag på årets Teen Awards i London tillsammans med mina vänner Lisa och Klara. Vi var supertaggade inför att få se 5 seconds of summer, men tyvärr ställde de in sin vistelse då Ashton tyvärr var tvungen att opereras. Tur att han mår bra iallafall. Men eventet var fortfarande väldigt bra. Utöver alla priser som delades ut så uppträdde bland annat Ariana Grande, Rixton, The Vamps, Ella Henderson och Labrinth.

Då jag inte hade en outfit för söndagens gala gick vi upp extra tidigt för att hinna en tur på Oxford street så att jag kunde hitta något att ha på mig. Skor var det viktigaste.

Det blev lite stress som bubblade upp i kroppen då vi inte först hittade arenan när vi väl kommit fram till Wembley och sedan när vi inte hittade våra platser när vi kommit in i arenan. Vi var en aning försenade så vi klev in i arenan utan öronproppar till Ariana Grandes ”problem” och försökte hitta våra platser.

Under galans gång som leddes av Rita Ora och Nick Grimshaw  såg jag många andra bekanta personer. Mest starstruck måste jag varit när Little Mix klev ut på scenen. Mina favoriter Ed Sheeran och Taylor Swift var tyvärr ej närvarande men visades på storskärmarna då de hade spelat in exklusiva klipp för Teen Awards.

Låten vi sjöng med mest på måste ha varit me and my broken heart av Rixton. Jag var faktiskt riktigt imponerad av hur bra alla akter var live. Jag gick dit med inte speciellt höga förväntningar, men allt var jättebra. Oftast vann rätt personer priserna också.

För att inte trängas allt för mycket på tunnelbanan tillsammans med 10.000 andra så gick vi under The Vamps sista låt med ringande öron.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>