Nail rock

_DSC0435r

 

Jag kan inte förstå varför jag inte använt dessa tidigare. Förra året köpte jag ett Nail Rock paket från Topshop och inte förrän igår testade jag dem. Galet, de är ju jättesnygga.Jag tänkte först att de verkligen skulle se ut som klistermärken, men man tänker faktiskt inte så mycket på det.

Eftersom detta var förra årets topshop beauty kollektion så är de inte längre tillgängliga i sortimentet, men i stort sätt alla kläd- och smyckesbutiker erbjuder idag nail stickers.

_DSC0441r

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>