CMA red carpet – fashion police

Inatt hölls årets CMA awards och jag tänkte som alla andra år sitta uppe och titta på galan, men  i år blev det inte så. Men självklart tittade jag på alla red carpet bilder och vilka som vann under dagen idag.

En blogg har man ju för att dela med sig av sina åsikter, och även om jag tycker att alla har rätt att ha på sig och se ut precis som de vill så har ju jag rätt att tycka vad jag vill. Så jag tänkte leka lite E online fashion police och lägga upp i min åsikt de bäst klädda och även de värst klädda från gårdagens CMA awards.

cma1 cma2

Brukar ni titta på CMA awards? Vem bar din favorit outfit?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>