My hair care routine

_DSC0006

Jag har varit en av dem som tappat 50 % av håret om dagen och det håret jag väl har kvar tovar sig som törnetråd. Det är inte roligt. Mitt hår har även tagit decennium på sig att växa, men nu på senare dagar har jag nog hittat min true match när det kommer till hårproduktskombination. Mitt hår växer som bara den, jag tappar inte mycket hår alls och dessutom känns det friskt. Därför tänkte jag nu dela med mig av mina produkter och min rutin när det kommer till att tvätta håret, styla håret och borsta det.

Bleach London silver schampoo är en produkt jag använt i snart en månad. Jag har naturligt blont hår men jag ville få bort de gula nyanserna och ljusa upp det. Produkten innehåller även vitamin B5 för att återfukta håret vilket är toppen då vanligt schampo har en förmåga att torka ut håret. Bleach London silver schampoo använder jag varannan gång jag tvättar håret.

Natural World argan oil of Morocco schampoo är det schampo jag använder när jag inte använder Bleach Londons. Natural worlds schampo är näringsrikt, återfuktande, mjukgörande och ger fin glans. Vad mer behöver man?

Aussie miracle moist conditioner är mitt favoritbalsam. Som de tidigare produkter så är även denna produkt bra på att återfukta med hjälp av sin australienska macadamianötsolja.

Creightons perfect blonde conditioner är också ett balsam som dessutom hävdar att ljusa upp håret. Detta tycker jag inte riktigt stämmer, men produkten är perfekt att använda i hårbotten och på topparna då den gör håret väldigt lent. Jag använder Creigtons balsam en gång i veckan.

Jag tvättar mitt hår 2-3 gånger i veckan.

_DSC0020

Jag brukar inte lägga supermycket tid på mitt hår när det kommer till styling, men jag skulle vilja bli bättre på det. Därför köpte jag med lite fudge urban produkter hem från London och ska försöka lära mig att få ut det mesta av dem, men jag är inte riktigt där än.

Till skolan brukar jag oftast bara spruta i lite Fudge Urban sea salt spray för att ge det lite textur och sedan avslutar jag med Fudge Urban iced raspberry and vanilla hairspray. Ska jag på något speciellt kan jag byta ut sea salt spray mot Fudge Urban iced raspberry and vanilla mousse då den får håret att se väldigt lent ut och det blir inte frissigt.

Att borsta håret har alltid varit jobbigt för mig och jag har därför ofta stått över, vilket inte alltid är det smartaste. Nu är jag iallafall väldigt noga med att borsta det. Innan jag går och lägger mig på kvällen drar jag igenom håret med min Denman borste då den är väldigt bra på att få ur hårspray och liknande.För att sedan borsta håret på djupet och få ur eventuella tovor använder jag min tangle teezer.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>