EMA Red carpet + review

I söndags sändes EMA awards 2014 live från Glasgow i Skottland, UK. Som vanligt var jag redo för en bra kväll med bra uppträdanden. Dock måste jag säga att jag blev riktigt besviken på årets EMA. På röda mattan gillade jag endast två outfits och det var Ariana Grandes svarta klänning och MTVs programledare Laura Whitmores. Att Nicki Minaj fick vara leda galan tyckte jag också var riktigt illa. Hon svor så väldigt mycket. Sedan var inga av mina favoriter heller närvarande, förutom Ed Sheeran som var den ända med ett bra uppträdande av thinking out loud.

PicMonkey Collage

Såg du på EMA awards? Vad har du för åsikter?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>