Everything is a party with Ed Sheeran

912@70
Bildkälla: Expressen

Klockan 7 på onsdagsmorgonen åkte jag öster ut till Stockholm för att efter 9 månaders väntan äntligen få se Ed Sheeran. När jag kom till Stockholm åt jag först lunch på Jensens (som alltid) och tog sedan tunnelbanan till Globen och satte mig i kön som sedan var väldigt lång. Egentligen skulle jag gå på konserten med min kompis Kim, men hon blev sjuk och var tvungen att ställa in, och min andra kompis Lovisa som också skulle med gick i skolan till halv 5 så hon kom inte förrän vid 5. När jag och Lovisa väl var inne i arenan så ställde vi oss på parkett och väntade in Ed.

Han är ju helt otrolig. Han spelar konserten helt själv, har alltså inget band bakom utan använder sig av en loop pedal och oss i publiken (se början av videon nedan) Hans låtar är otroliga, hans röst är otrolig, hans gitarrspelade är otroligt och konserten var då såklart otrolig. Geni. Det enda sorliga var att mitt telefonbatteri dog och jag endast han ta en bild.

När konserten var slut åkte vi hem till Lovisa, och jag har aldrig varit så törstig i hela mitt liv! Vi somnade vid 12 och vaknade vid 9. Då åt vi frukost och sedan åkte vi in till centrum, hon gick till skolan och jag gick runt i affärerna. Innan jag åkte hem köpte jag lunch på Konsum och en Gingerbread latte på Starbucks. Måste lära mig att göra den med. Så god.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>