A song for every mood

happysad

Dagligen går vi igenom olika faser av känslor. Dagligen lyssnar även jag på musik, vilket säkert många av er också gör. Då kanske ni har tänkt på vilka låtar ni dras till på grund av vilket humör ni är på? Jag tänkte iallafall redovisa låtar som jag lyssnar på när jag är på ett specifikt humör. Dessa låtar är då inte för att det ska motverka känslan utan jag känner att de hör ihop.

Glad: Style – Taylor Swift

Ledsen: 18 – One direction

Arg: Shout at the devil – Mötley Crüe

Nervös: Blank space – Taylor Swift

Full av ångest: Iris – The goo goo dolls

Orolig: Hotel ceiling – Rixton

Exalterad: Where do broken hearts go – One direction

Neutral: Vilken låt som helst

Har ni några speciella låtar ni lyssnar på när vi känner en viss känsla eller ett visst humör?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>