AMA 2014 Red Carpet – Fashion Police

nn

Inatt hölls AMA 2014 och jag måste säga att jag var galan var väldigt mycket bättre än röda mattan. I stort sätt alla jag ville vann, förutom country band då jag ville att Lady Antebellum skulle vinna men Florida Georgia Line tog hem det priset. Taylor vann ett otroligt stort pris att titulerades ”The most important woman in music”, 5 seconds of summer vann new artist of the year och one direction vann Artist of the year. De alla gjorde även bra uppträdanden under galans gång.

dd

Men tillbaka till röda mattan. Som tidigare sagt så var jag inte speciellt imponerad. Jag har heller inte mycket att säga så jag tänkte istället bara visa er med hjälp av några tummar.

mm

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>