5 minute makeup

Är du precis som jag och vill sova så länge som möjligt på morgonen och tappar då några minuter på smink eller frukosten? Jag älskar att sova och jag går upp cirka 40 minuter innan jag ska gå på bussen då jag över åren lärt mig att jag behöver 10 minuter för smink och hår, 10 minuter för kläder (oftast brukar jag bestämma mig medan jag fortfarande ligger i sängen), 10 min för att göra frukost, 5 min för att äta frukosten och 5 minuter för att borsta tänderna och klä på mig ytterkläderna. 10 + 10 + 10 + 5 +5 = 40. Ibland råkar det vara så att jag sov 5 extra minuter eller att det tog extra lång tid att välja kläder, då behöver jag en 5 minuters sminkning, och det är inte alltid så lätt.

Jag älskar MakeupByTiffanyD och hon gör en jättebra 5 minutes makeup tutorial som jag brukar göra. Ni kan se den nedanför och en polyvore av produkterna jag använder då jag inte använder samma som henne.

YouTube Preview Image

Daily makeup look

Hur lång tid tar det för er att sminka er?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>