Blogmas day 12 & 13

3

Konsertweekend skulle man väl kunna kalla denna helg. I fredags var det såklart skola som vanligt med filosofi och svenska. Vi fick även besök av ett luciatåg och åt massa pepparkakor. Efter skolan spenderade jag en timme framför TVn, slängde sedan i mig en ceasarsallad tillsammans med familjen och åkte sedan iväg till CCC för att se på Sissels julkonsert. Du kanske inte tror att du vet vem Sissel är, men jag lovar att du hört hennes röst 100 gånger i din barndom. Hon är nämligen rösten till Ariel i lilla sjöjungfrun. Otroligt fin röst. När vi kom hem så var jag så otroligt trött att jag somnade på en gång (där av inget blogginlägg)

4

Konsertdag nummer 2. Gick upp 9 och åkte efter frukosten tillsammans med pappa för att köpa en julgran. När vi hittat den perfekta granen åkte vi och åt Thaibuffé och gick runt i några butiker. Jag köpte även de 5 ingredienserna till Rocky Road som jag bakade ihop när vi kom hem. Klockan 5 var det dags att återvända till CCC då vi skulle se på musikklassernas julkonsert. I entrén stötte jag på Lisa och hennes familj och de hade en ledig plats så jag dissade min familj och satt istället bredvid Lisa. Jag måste faktiskt säga att det känns lite skumt att sitta i publiken (för er som inte vet så gick jag själv i musikklass 4an-9an). Jag och Lisa sjöng väl med i typ varenda låt.

Efter julkonserten åkte jag med familjen och åt mat. Jag beställde min efterlängtade plankstek. Vid 9 var vi hemma igen och då såg vi på ”det stora äventyret” sedan gick familjen upp för att sova medan jag såg på New Years Eve som gick på 5an. I pauserna kollade jag på en Metallica dokumentär som gick på kunskapskanalen. Haha.

Nu är det redan 14 december då klockan är 00.20 men jag hade tänkt att se på Die Hard 2 som dagens julfilm. Woop.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>