Blogmas day 14

_DSC0462

Oj vad skönt jag sov i morse. När jag tillslut kom ur sängen gick jag ner och såg på Gone Girl. Väldigt bra film men ett otroligt dåligt slut. Typ det sämsta i filmhistorien. Jag tror heller inte ni vill veta hur illa jag har ätit idag. Till frukost åt jag Rocky Road, till lunch åt jag popcorn och till middag åt jag lussebulle..

_DSC0460

Vid halv 3 kom Julia och familjen åkte iväg till CCC. Jag och Julia pratade massor och bakade samtidigt lussebullar i alla dess former; Hjärtan, flätor, igelkottar, S, kringlor och massa mer randomsaker.

Julia åkte hem vid 7 och familjen kom hem vid 8 då vi klädde granen. Alltid är det lika trevligt och fint. Tredje advent måste vara min favorit, julbak och klä granen.

5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>