Blogmas day 19

sthlm

Hello på er igen!

Varför jag inte har bloggat dagligen på några dagar är för att jag har pluggat som bara den, plus att ingenting intressant här hänt… Men igår hade vi julavslutning och Klara sov över hos mig över natten. Klockan 05 ringde vårt alarm och vi gick upp för att sätta oss på en buss till Stockholm.

När vi kom fram till Stockholm åt vi lunch på Jensens och sedan gick jag till Polhem PR och pratade om min praktik och fick även en visning runt på kontoret. De var supertrevliga och jag ser verkligen fram emot att få spendera en månad där.

När jag återförenades med Klara igen köpte vi några julklappar och lite till oss själva, hehe. Jag  skämde bort mig själv med en ny tröja, en kam, en läppenna och en Lush badbomb.

Vi kom hem till Karlstad igen 23.20 och är nu ganska trötta. Klara sover redan och jag ska bara se på 2 youtubevideos till och sedan ska även jag njuta av jullovssömnen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>