My one direction life

_DSC0393

En stor del av mitt liv som jag kanske inte delar med mig jätte mycket av på bloggen men väldigt mycket IRL är one direction. Jag vet att det kan vara ett känsligt ämne så därför har jag inte tagit upp det så mycket,  men jag tänkte göra det nu ändå då jag har fått önskningar om det, men jag ber om ursäkt till alla som har samma favoritkille som jag..

 1. Hur upptäckte du one direction?
  Jag såg en CDON reklam på TV för deras debutalbum ett X antal gånger och sökte tillslut upp dem på youtube för jag tyckte what makes you beautiful lät bra och jag ville höra hela låten.
 2. Vilken one direction medlem tycker du du är mest lik och varför?
  Jag tror jag är mest lik Niall in every possible way. Vi är typ samma person, förutom att jag inte gillar komedier vilket han typ älskar.
 3. Vem shippar du dig själv med?
  Självklart Niall. Sorry.
 4. Hur många posters har du i ditt rum?
  Just nu har jag bara 6 stycken merchandise foton i min garderob och 3 stora planscher ihoprullade bakom dörren, men jag har haft hela taket fullt för ungefär ett år sedan. Då var det omkring 90 posters.
 5. Hur drömmer du om att träffa dem?
  Niall skulle jag vilja stöta på på gatan, medan hela bandet skulle jag gärna träffa typ i en studio eller något.
 6. Vilket är ditt favorituppträdande från deras X factor tid?
  The way you look tonight
  YouTube Preview Image
 7. Har du någonsin varit på en 1D konsert, isåfall hur många?
  Jag har varit på 3 one direction konserter. 2 i Stockholm och en i Düsseldorf (2013 och 2014)
 8. Topp 3 från Up all night?
  1. I wish
  2. More than this
  3. Another world
 9. Topp 3 från Take me home?
  1. Last first kiss
  2. I would
  3. Change my mind
 10. Topp 3 från Midnight memories?
  1. Trough the dark
  2. Story of my life
  3. Happily
 11. Topp 3 från Four?
  1. 18
  2. Fool’s Gold
  3. Stockholm Syndrome
 12. Vad är den galnaste drömmen du haft om one direction?
  Jag har haft miljoner drömmer om Niall men med hela bandet är lite mer sällsynt. En gång vet jag att jag drömde att jag var kusin till Harry och han ville att jag skulle filma dem backstage med hans telefon för att sedan lägga upp på instagram och jag tillsammans med de andra killarna kom överens om att pranka Harry genom att fylla hela hans skåp med ost och gömma en clown i massan som skulle hoppa ut när han öppnade skåpet… Kinda weird.
 13. Av alla killarnas tatueringar, vilken är din favorit?
  Svår fråga då de har väldigt många tatueringar, iallafall tillsammans, men jag gillar nog Harrys svalor mest. Eller några av de små han har vid handlederna.
 14. Nämn något pinsamt du trodde om one direction innan du var ett fan
  Att Zayn var en italienare. Tror dock vi bara skämtade om det.
 15. Favorit musikvideo?
  Best song ever
  YouTube Preview Image
 16. Favoritalbum?
  Midnight Memories
 17. Vem har bästa klädstilen?
  Hum..kanske Harry
 18. Vilken 1D låt skulle du ha som bröllopslåt om du var tvungen?
  You & I
 19. Favorithår på Harry?
  2013-Harry/tidigt 2014
  harryhair
 20. Hur mycket pengar tror du att du spenderat på one direction?
  Det vill jag nog inte veta exakt, men troligtvis omkring 6000 kronor.
 21. Favorit bromance i bandet?
  NARRY ALL THE WAY!
 22. Vad tycker du deras nästa album ska heta?
  15 new tracks eller This one is for Emma
 23. Vem i bandet var din favorit först?
  Louis
 24. Vilken är din favorit video diary?
  Älskar alla men troligtvis 3an efter X Factor.
  YouTube Preview Image
 25. Har du några planer på att se one direction igen?
  Yes, jag har biljetter till göteborgskonserten och sedan viskas det även om en resa till Dublin för att se dem i höst.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>