Blogmas day 22

_DSC0475

Idag när jag vaknade upp låg det några paket under granen. Det är faktiskt lite sorgligt att jag tappat all min julkänsla under december.. Det är julafton om 2 dagar and I feel nothing..

Jag började iallafall dagen med en clementin och Sunes Jul följt av Kourtney and Khloé take the Hamptons. Jag och Hannah spelade även lite Heads up och lagade brocollisoppa med bacon till lunch.

_DSC0480

På eftermiddagen blev vi båda sugna på att baka chokladbollar, så vi satte på vår bakingjam (the vamps) och rullade några bullar med kakao och havregryn. Närmare kvällen såg jag på en Ed Sheeran Dokumentär, skrev en låt, och letade i 100 år efter min första låtskrivarbok som jag inte har en aning om vart den är.

_DSC0481

I aktivitetskalender stod det ”måla en julig ‘fyll i’ bild och det är precis vad jag gjorde. Sedan såg jag på Djävulen bär Prada som fortfarande nu går på TVn men jag har sett den 1000 gånger så jag tänkte istället lyssna på lite musik och se på youtube.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>