Christmas is going away

Hej på er!

Ursäkta för min paus men vi alla vet ju hur det blir runt juletider, det är familjen, maten och lugnet som är i centrum. Jag har helt enkelt tagit lite ledigt, men nu börjar jag känna att det är dags att komma tillbaka.

Igår, eller inatt snarare då det var klockan halv 3 på morgonen så började jag kolla på en film jag länge velat se vid namnet Secret Admirer. Filmen är från 1985 och huvudrollerna spelas av Tomas Howell (aka Ponyboy i the outsiders) och Lori Laughlin (aka Becky i Full House). Jag blev så kär i den filmen. Så bra var den.

Jag tror seriöst ingen förstår hur gärna jag vill att det ska vara 80 talet igen, eller att jag levde då iallafall. Jag vet att jag har sagt det tusen gånger, men seriöst. Snygga killar med snyggt hår, att ha snyggt hår själv, inga datorer förutom på biblioteket, inget Spotify utan istället LP skivor och freestyles, det coolaste man kunde ha var en egen telefon på sitt rum och istället för att chatta på Facebook ligger man på magen i sängen och dinglar med benen i luften tillsammans med sina tjejkompisar medan man pratar skvaller och drömmer om senior killen som inte vet att man existerar.

Visst drömmer jag även nu om personen som inte vet att jag existerar, och jag spenderar mitt liv på sängen tillsammans med mina vänner, fast över internet, men det coolaste man kan ha idag är inte längre en egen telefon på rummet. COME BACK, PLEASE!

Hur som helst ska jag inte bittra ner er med mina 80 tals drömmar, så istället kan jag be er hjälpa mig att komma på några inläggsideèr som jag kan ha nytta av här framöver.

BTW: HÄR kan ni se secret admirer och förstå my point. Den var SÅÅ bra!

PicMonkey Collage

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>