This shit is cool!

Mitt favoritalbum för detta året enligt spotify är 5 seconds of summers debutalbum 5SOS, och visst är det grymt bra, men vad spotify inte vet är att jag har lyssnat på Taylor Swift’s album 1989 miljoner gånger sedan det släpptes i oktober och jag utser det utan tvekan till det bästa albumet 2014.

Idag när jag läste lite på Cosmopolitan stötte jag på en rubrik som sa att några hade gjort en mash up av alla låtar på 1989. Självklart var jag tvungen att kolla upp vad de pratade om and this is it. Coolt.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>