New days, new chances

jullov

Hola amigos. Nu är vi mitt uppe i jullovets sista timmar. Jag har verkligen tagit det lugnt under mitt jullov och till 30% sovit, 10% ätit och 60% sett på film. Jag har varit inne i en riktig 80 tals fas när det kommer till filmer. Om ni minns mina ”back to the 80s & 90s” inlägg så kanske ni kommer ihåg att jag skrev att jag föredrog musik från 80 talet och film från 90 talet. Jag älskar fortfarande filmer från 90 talet då nästan alla mina favoritfilmer kom ut då, men nu har jag verkligen börjat älska 80 tals filmer också. Jag är inte ett jättestort fan av romantikfilmer men jag har gråtit åt dem alla. Secret Admirer (bästa slutet ever), Pretty in pink och 16 candles är de tre bästa. Sedan efter att jag, mamma och pappa såg på flatliners (1990) så har jag blivit totalt beroende av Kevin Bacon. Haha. Såg igår Footloose med honom i huvudrollen and I love him! Nytt krav på framtida pojkvän: kunna dansa som Kevin Bacon i Footloose. Haha. Efter det såg jag The river Wild. Även om han då var 10 år äldre så grät jag fortfarande över att han var the bad guy.

Nog om film nu då. Idag har det inte varit en så jättetrevlig dag. Jag har nämligen varit på vårdcentralen. Jag började med att gå ner till stan för att tanka på mitt busskort och lyssnade under tiden på mina popfavoriter från 80 talet. Kan ni förstå hur svårt det är att inte dansa som ett freak på gatan när pointer sisters jump for my love kommer på? Hur som helst tog jag sedan bussen till vårdcentralen och fick prata med min läkare som skulle skriva ett intyg om terminens framtida studier. Men helt oväntat så hon att jag skulle ta blodprov, mäta blodtrycket och några EKO värden eller något.
När den andra läkaren kom in hade jag väntat mig att jag skulle behöva ta av mig tröjan, men när hon även bad mig att ta av mig BHn blev jag extremt obekväm och ville typ springa iväg och gråta. Det gjorde ju inte saken bättre att hon också bad mig att dra upp en bit av byxorna då jag var tvungen att visa mina orakade ben. Perf…

Allt gick iallafall ganska bra. Till och med blodprovet, även om jag blev väldigt kallsvettig, yr och att hörseln försvann. Menmen, det var jag väl beredd på. Efteråt då jag haade varit en så duktig flicka så köpte mamma en clementin, piggelin, djungelvrål och senaste numret av veckorevyn till mig.

För att avrunda det här extremt långa inlägget så kan jag berätta att jag nu ska se på en serie som Elina rekommenderade, Freaks and Geeks och sedan förbereda mig inför skolstarten imorgon.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “New days, new chances

  1. Jag älskar också Kevin Bacon i Footloose, fast jag tycker han är lite läskig i sina nyare filmer :O
    Du är inte ensam om att ha orakade ben 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>