holding out for a hero

hero

Första skoldagen för i år. Nu är den över iallafall. Sedan jag kom hem har jag sett på F&G och även skrivit några låtar. Eller nej, jag inte har skrivit låtar, jag har skrivit låttexter. Nu på senaste tiden har jag varit jättedålig att ge texterna musik på grund av att jag bytt lite genre när det kommer till min egen musik. Det är så svårt fast det verkar så enkelt. But no. Texterna har också blivit svårare att skriva för den delen. Jag vet inte om det är min brist på inspiration eller något annat. När jag lyssnar på låtar som låter som jag vill så är det hur enkel text som helst, men jag själv kan aldrig skriva något liknande. Wuää. Ser verkligen fram emot låtskrivarkursen i slutet av februari. Förhoppningsvis kommer jag spräcka min bubbla och kunna komma igång igen.

Nu ska jag fortsätta se på F&G, tror även jag ska se på några fler banddokumentärer, bara för att jag är obsessed med behind the music. LIFE. Sedan senare kanske jag ska se på about last night också.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>