Ut med julen, in med snöstormen

_DSC0489r

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Julia. Jag ska vara hår och ansiktsmodell åt henne snart så hon testade en uppsättning och två sminkningar på mig. Efter det hade vi 80 tals party på mitt rum tills klockan 2 då vi beslöt oss för att sova.

Idag vaknade jag upp av att det var snöstorm ute, men det börjar klarna upp nu. Än så länge har jag inte gjort så mycket mer än duschat och städat rummet. Jag tog även ner julstjärnan i fönstret och packade ihop julgranen. Snart ska jag äta och efter det kommer Johan över. Som vanligt har jag ingen aning om vad vi ska göra. Det blir väl Akinator och skvaller som vanligt..

_DSC0485

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>