Extreme facial pamper evening

_DSC0502

När jag kom hem från att ha varit i musikstudion, i skolan och en timme på stan så kände jag mig väldigt ofräsch. Jag ville bara slita av mitt skin och ersätta det. Riktigt så funkar det ju inte i denna värld – om man inte är självaste leather face från Texas Chainsaw massacre då.

Istället för att bli en psykopatisk seriemördare så tänkte jag att jag gör en extrem facial. Jag tog fram i princip varenda ansiktsprodukt jag hade och tog bort allt äckligt.

Nu efteråt känner jag mig betydligt mycket fräschare, jag fick helt plötsligt mer energi och känner för att att förändra världen. Eller så kanske jag får nöja mig med att göra en green smoothie och se på breakfast club.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>