Big time studio session

stu

Onsdag idag. Har spenderat skoldagen med retorik och matte. Efter skolan gick jag och Elina åter igen till studion och lämnade vid halv 7. Jag var en aning hungrig när jag kom hem och blev då gott överraskad när jag blev bjuden på ceasarsallad.

Nu kom jag ganska nyss ut från duschen och ser på Great british hairdresser. Är helt beroende och har inte slutat titta sedan igår kväll. Jag har även ett avsnitt av PLL att se och filmen G. Får se vad jag hinner med.

Förresten så skapade jag en till blogg igår kväll. Om allt går som planerat så kommer jag troligtvis börja blogga på den någon gång nästa vecka. Det är alltså en blogg på sidan av denna. Any guesses? 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Big time studio session

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>