Like headphones like lips

lo

Då var snart även denna helg över, och hur har jag spenderat den? Jo, med 8 filmer och sömn. Jag tror inte riktigt att jag har återhämtat mig efter jullovet..

Idag har jag faktiskt haft riktigt tråkigt. Ett tag bara låg jag i sängen och tittade upp i taket. Efter det fick jag nog och bestämde mig för att träna lite. Sedan lagade jag broccolisoppa och nu tänkte jag se om det finns någon Celine Dion dokumentär jag missat.

Imorgon är det en ny vecka. Nytt schema i skolan och även sista veckan hemma innan jag åker till Stockholm i en månad. Borde verkligen börja skriva upp matplanering och aktiviteter. Om ni har några bra filmer/serier att tipsa mig om så please do!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>