Frågan är vad?

_DSC0505

Jag har nog aldrig känt mig så tom förut någonsin. Jag har legat och glott in i vägen i snart en timme och bara fundera på vad jag vill göra med mitt liv. Vad jag har möjlighet till att göra. När det kom till punkten då jag blev helt galen tog jag fram min ”motivationsbok” och klargjorde några frågetecken.

Jag måste även ta tag i Stockholmsresan, matlista, aktiviteter osv.. Jag tror jag ska spendera ganska mycket tid till att verkligen skriva en bok. Problemet är bara att jag har 3 idéer, men jag vet inte vilken jag ska köra på. Troligtvis den tredje idén, nu när jag tänker efter. Sedan ska jag också verkligen ta vara på tiden då jag bor själv. Äta flingor till frukost (!!!!), baka klockan 1 på natten och sjunga i duschen. Haha.

Vad har annars hänt idag då? inte mycket. Retorik och matte i skolan, sedan klippte jag mig hos Klara och bakade chokladbollar som jag nu ska äta medan jag planerar. Det hade ju heller inte skadat om jag kom på vad jag ville göra med livet också.

Vet ni vad ni vill göra?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>