Its’ Friday, Friday

Äntligen, den bästa veckan på dagen. Som vanligt har veckan gått fort men idag var skoldagen över i ett snapp. Då vi nu har bytt schema så slutar vi 13.30 vilket jag gillar. Vi hade tyska, samhällskunskap och Psykologi, fast under psykologin spelade jag och Lisa in vår danskomplettering till idrotten. Snacka om att vi kommer ha en danskarriär i framtiden. Efter skolan gick jag och Elina in på Åhléns i typ 40 minuter. Jag gick med mig en eyeliner och balsamspray.

Friday treat

När jag kom hem tränade jag lite dans, då det faktiskt var ganska kul. Om jag bara ser på Footloose några gånger till ska jag nog kunna alla danser efter det. *överdrivt*. Efter in dusch såg jag på one tree hill vilket kändes som evigheter sedan. Så bra serie!

Nu ska jag laga mat tillsammans med pappa, digga till lite Poison och sedan se på några filmer. Have a nice friday!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>