My new home

sthlm

Jag har alltid känt mig hemma i Stockholm, tills jag blev tvingad att känna mig hemma i Stockholm. När jag först kom hit i söndags eftermiddag kände jag mig extremt ensam och jag undrade vad jag hade gett mig in i. Andra dagen var ungefär likadan men nu femte dagen så börjar jag känna mig hyfsat normal igen.

Dagarna är toppen. Livet på en PR byrå är superkul och jag njuter av varje minut. Sedan jobbade även pappa i Stockholm idag, så vi träffades efter jobbet på Jensens och åt en köttbit innan han åkte hem till Karlstad igen och jag hoppade på T-banan hem till mig.

Nu är jag jätte sötsugen, men jag har inget hemma så jag funderar på att ta tvärbanan och köpa mig något gott. Annars har jag inte många kvällsplaner förutom att möjligtvis se på Maria Wern eller Irene Huss. Jag kan ju inte se på Beck, Arne Dahl eller Annika Bengtzon nu när jag själv befinner mig i Stockholm. Det är läskigt nog att se på nyheterna på mornarna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>