On monday mornin’

monday

Måndag igen. Jag vet att bloggen har legat lite på hyllan sedan nyår bara för att jag inte haft något schema, så nu när jag bloggar är det ju mest om min dag, vilket tyvärr kanske inte är det roligaste att läsa om. Tycker ni att jag ska gå tillbaka till planerade inlägg eller ska jag bara vardagsblogga?

Idag har vi målat och stylat om på kontoret. Vi ska ha en visning på onsdag så nu håller vi på att ställa ut kundernas varor osv. Sedan träffade jag pappa som kommit upp hit till Stockholm för att jobba i några dagar. Vi åt asiatisk buffé på Drottninggatan vilket var supergott. Ska verkligen äta där igen.

Nu har jag kommit hem till lägenheten och har börjat titta på serien Bron. Än så länge är det bra och jag antar att den bara blir bättre. Sedan har jag även två avsnitt att se av ett härligare liv och sedan kanske jag ska sova. Peace.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>