That’s it!

Nu har jag fått nog! Jag behöver förändring. Ni får ursäkta mig att jag säger detta, men det är faktiskt min blogg. Jag har under en enormt lång tid haft stora komplex för mina lår och idag blev det för mycket. Allt jag skulle göra var att för första gånger på länge ha korta pyjamasbyxor på mig.

På en gång ringde jag en PT och frågade om några tips, jag ska även provgymma hos denna PTn på måndag. Men nu under kvällen har jag bestämt mig att under denna månaden nu så ska jag tusan göra en förändring. Jag ska kunna ha shorts på mig när jag åker till Florida om exakt en månad. That’s it.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>