The new babe

_DSC0535.r

Här med intygar jag, Emma, att Eyeko London‘s Legnthening Skinny Brush Mascara är den bästa jag någonsin testat. Jag fick den här produkten tillsammans med ett par fler medan jag var på Polhem PR. Jag testade den inte förrän jag kom hem och nu kan jag inte tänka mig att ha någon annan mascara.

Borsten är liten och smidigt, man får otroligt långa fransar, och dess utom kan man både separera dem och ta ihop dem (mer spider lashes liknande). Jag älskar att kunna göra både och.

Dock, precis som allt annat så har även denna mascara en mindre positiv sak. Den är a pain in the a** att ta bort, till och med med hjälp av vattenfast sminkborttagning. Men jag tycker det är värt det ändå.

I Sverige kan du köpa Eyeko produkter på bland annat KICKS. Just nu finns inte denna mascara i webblager men kolla din lokala KICKS butik. Tyvärr har jag heller ingen prislista men de andra mascarorna från samma märke kostar mellan 199 och 250 SEK.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>