The sun rises again

_DSC0520.r
Mina små söta fönsterkaktusar är från Blomsterlandet, även så krukorna.

God morgon!

Jag hörde inte av mig igår, det var ganska fullt upp. Vi hade inställd psykologi och slutade därför vid 1. Jag hade en klipptid hos Klara klockan 4, men det gick så bra att flytta fram det till 1. Hos Klara satt jag i typ 3 timmar då tiden gick åt att tvätta håret, borsta håret, klippa topparna och även klippa upp håret en rejäl bit. Jag är iallafall väldigt nöjd och tycker att Klara håller på att bli en superduktig frisör!

När jag sedan kom hem på kvällen pluggade jag matte till klockan var halv 11. Först fattade jag ingenting som vanligt, men helt plötslig förstod jag typ allt, utom en sak. Pretty good feeling.

_DSC0519.r

Idag gick jag åter igen på en rask promenad innan frukosten. Jag uppgraderade från gårdagens 30 minutare till idag 45 minuter. Sedan blev det en dusch, fix och nu äter jag samma frukost som igår.

Om 20 minuter ska jag bege mig mot skolan och hoppas på att det blir en bra dag.

_DSC0521.r
Crop top: H&M  Byxor: Topshop  Skor: Next  Väska: Polhem PR  Halsband: Maison Scotch

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>