Fredagsfilmen: The River Wild

wQ8q2Zsz1a59N9r9mFUEun7hPqD

Idag tänkte jag ge er alla ett bra filmtips. Filmen The River Wild. Jag såg den för första gången under jullovet då jag i stort sätt kollade på alla Kevin Bacon filmer och jag fastnade verkligen för denna (även om jag hatar honom i filmen)

The River Wild handlar om Gail (Meryl Streep) som är en erfaren forsrännare. Under sommaren bestämmer hon sig för att ta med sin man och son på ett äventyr som består av camping och massa forsränning. Vad som inte var planerat i semestern var att de skulle få sällskap av två kriminella killar som håller på att fly men pengarna efter ett bankrån.

1OQ0S4wmTSHvxFWvL1Xkxh74Htx

Bacon fanet som jag är hade jag självklart önskat att deras ansiktsuttryck såg ut som på bilden ovan under hela filmen, men den drömmen sprack ju.. Jag lider verkligen. Min drömplan var att Kevin (som spelar Wade) skulle ersätta pappan som ändå inte brydde sig speciellt mycket om sin familj. But you know what they say, shit happens.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN MED SVENSK TEXT
(betygsätt den gärna efteråt i kommentarerna)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>