Matteprov & George W Bush

_DSC0544.r
Jacka: OwnTheRunWay  Polo: Indiska  Jeans: Vero Moda  Skor: Next  Hörlurar: Clas Ohlsson

_DSC0546.r

Idag har vi haft tyska, samhällskunskap och matte. På matten hade vi dessutom matteprov. Jag hoppas att det iallafall gick hyfsat bra. Vi slutade vid 2 och började 8.15, så det blev ingen springtur i morse, därför tänkte jag ge mig ut nu.

När jag kommer tillbaka ser jag verkligen fram emot att slänga mig på soffan med något gott (men nyttigt) och njuta av fredagen. Jag har även ett filmtips att dela med mig av för alla er som inte vet vad ni ska se på ikväll. Stay Tuned.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>