Beat of the week: Can’t fight this feeling

Jag kan inte förstå att jag inte lagt till denna låten tidigare på min spotify-lista. Det är typ min perfekta låt. En aning cheesy rockbalad från 1984. Det ända som möjligtvis kunde göra låten bättre var ifall det var typ Poison eller något band med lite mer ”badboy image” som gjort den än REO Speedwagon, då hade jag varit totalt såld. Men sångaren har iallafall en perfekt röst för låten så jag är nöjd ändå.

YouTube Preview Image

Vad har ni för beat of the week?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>