Driving and some shopping

inthebuff

Idag vaknade jag vid 11 men låg kvar i sängen till 12. Då gick jag och syrran ut på en springtur och efter det duschade jag och åt lunch innan vi åkte ut till Bergvik för lite shopping. Det gick väldigt bra att köra idag måste jag säga. Det kändes bra. Därför kändes det okej med att unna mig några saker.

_DSC0550.r

Hem med mig fick jag en fjärrutlösare till kameran, en kabinväska som jag tittat väldigt länge på och även en ögonskuggspalett som Julia fick mig att älska. 12 perfekta nude färger, vilket är precis vad jag behöver nu när alla de jag har börjar ta slut.

Nu ska jag försöka få fjärrutlösaren att fungera och sedan ska jag se på Shrek med Hannah.

_DSC0551.r

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>