The Following?

_DSC0559

Vi åt en supergod middag förut innan vi såg på andra chansen. Jag tyckte det var rätt personer som gick vidare, eller vad tycker ni? Den ändå jag egentligen ville skulle gå vidare var Linus, och det gjorde han ju, så jag är happy.

Efter Mello var vi tvungna att se på Centralskolan, så det blev ett gråtande maraton. Men nu tänkte jag göra mig bekväm i mörkret och skriva på min bok. Tänkte även lite senare börja se på en ny serie, The Following. Får se om det är något att ha. Är det någon här som sett den?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>