Obsessed

_DSC0560

Yes, jag kan erkänna att jag efter ett avsnitt av ‘The Following‘ blivit helt besatt. Jag har snart sett hela säsong 1. Crazy. Såg kanske 5 avsnitt i går kväll och nu har jag streckkollat sedan klockan 10.

En annan rolig sak är att i stort sätt hela serien är baserad på Edgar Allan Poe, då det är seriemördarens idol typ, och i veckan fick vi i uppgift att göra en diktanalys på Poe´s novell `Den Svarta Katten‘ och den har nämnts ett antal gånger och det är ett mord som är inspirerat av fruns död i novellen. Det kändes lite meant to be.

Troligtvis kommer denna söndag fortsätta med ‘The Following‘. Det finns ju 3 säsonger, så jag har att göra.

_DSC0561

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>