Säsongsfinal

_DSC0562.r

Såg precis säsongsfinalen av The Following. Det var typ den bästa säsongsfinal jag någonsin sett. AAAAH! Kan inte vänta att se på säsong 2 när jag kommer hem.

Idag hade jag ett träningspass med PTn mellan 7 och 8. Efter det var jag helt slut men jag ”gick” ändå hem istället för att ta bussen. När jag kommit ur duschen var klockan 9, då såg jag på näst sista avsnittet av The Following, sedan gjorde jag ceasarsallad till brunch och sedan såg jag på sista avsnittet.

Nu måste jag snart ge mig iväg för att ha samhällskunskap och matte. Woohoo.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>