Albums

albums

Nu har jag bara ynka 200 minuter kvar på säsong 2 av The Following. Jag kanske inte riktigt lyckas med planen att se klart det idag eftersom jag MÅSTE lägga mig vid 00. Imorgon ska jag upp vid halv 6 för att åka till Branäs med skolan och åka lite skidor. För att överleva den bussresan har jag bestämt mig för att ladda ner 4 album och lyssna igenom. Jag har valt Van Halens album 1984 där jag hört 2 låtar, förhoppningsvis har de fler bra. Jag tänkte även lyssna igenom hela Poisons första album Look what the cat dragged in som jag av någon skum anledning inte gjort. Sedan hörde jag helt random en duo som heter The Shires, förhoppningsvis har de något bra att erbjuda på deras debutalbum Brave. Men det fjärde albumet är jag inte säker på än. Några förslag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>