Watch out!

PicMonkey Collage

Igår bloggade jag inte för att jag var i Branäs och åka skidor. Det var väl bra där. Inte direkt de bästa backarna men fint väder var det allt. Dock kanske vi hade lunch lite för länge då vi satt och pratade i 2,5 timme. Men det var så trevligt så.

Vi kom hem till Karlstad igen vid 6 o h då åkte jag direkt hem och duschade. Sedan såg jag klart på The Following, så nu kan jag sluta prata om det. Hahah. Åt också Kinamat till middag vilket var väldigt gott!

Idag, torsdag, inget speciellt som har hänt. Matte, Psykologi och Media i skolan. Nu äter jag russin och catchar up på alla youtube videos jag missat de senaste dagarna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>