Lördagsbrunch

_DSC0597.r

Vaknade upp vid 8 idag och gick upp på en gång, vilket inte händer varje dag direkt. När jag gick ner till köket höll mamma och pappa på att göra brunch, så vid 11 åt vi allt ni ser ovanför. Det var ägg, bacon, köttbullar, sötpotatis, frukt och bär, smoothie, te, juice och massa mer. Snacka om att jag blev mätt.

_DSC0588.r

Nu försöker jag få någon i mitt kontaktnät att följa med mig på min 1,5 mil promenad, men det går inte superbra.. Antar att jag får gå själv och lyssna på poddar eller något.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>