700 SEK rikare om jag var sjuk

PicMonkey Collage

Thank God it’s Friday. Men det har faktiskt varit en riktigt bra dag idag. Tyskan på morgonen var väl sådär men sedan hade vi ingen samhällslektion så jag, Lisa och Elina gick en liten tur på stan, provade lite 70-tals kläder och jag köpte en hel del andra saker.. Hade tänkt att jag skulle lägga upp dem här men jag hittade inte artiklarna på deras hemsidor.

Till lunch åt vi glass. Mums. Efter matten blev vi försökskaniner för en ny 7D bio vilket var väldigt intressant. För er som inte har koll på vad 7D är så är det inte bara 3D syn utan det är också känsel, rörelse och lite annat. Vi åkte berg-och-dalbana och det var askul. Vi skrek som bara den. Speciellt när ormen kom.Då ville jag inte vara med längre.. Men jag kämpade mig igenom det tills vi blev bitna, slitna i stycken och uppätna av en dinosaurie.

Efter att vi hade blivit slukade av en dinosaurie så behövdes det lite mer shopping. Nu var det dock mer Lisa och Elina som shoppade.

När jag kom hem hade Hannah bakat tårta… Vet inte vad jag ska säga om det, men god var den iallafall. Nu ska jag laga mat med pappa. Ciao.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>