Fredagsfilmen: Rock Star

Jennifer-aniston-rockstar2005

Dags för lite fredagstips igen. Denna underhållande fredag rekommenderar jag er att se på filmen Rock Star. Filmen släpptes 2001 och har Mark Wahlberg och Jennifer Aniston som huvudroller. Filmen handlar om Chris som är sångare i ett hyllningsband till Steel Dragon. En dag blir han kickad från sitt band och dagen efter det ringer basisten från Steel Dragon och frågar ifall Chris vill provsjunga för att bli deras nya sångare då deras förra blev kickad.

still-of-mark-wahlberg-in-rock-star-(2001)

Jag älskar den här filmen. Den visar verkligen rock-livet och dess fördelar och nackdelar. Det händer en hel del och jag tycker det är en film för alla. Även dem som inte gillar rockmusik.

SE FILMEN HÄR MED SVENSK TEXT HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>