I’m back!

Hola Amigos!

Nej jag har inte dött, även om jag inte klandrar er om ni trott det. Det är så att jag varit i USA, haft hur mycket som helst i skolan och också varit lite less på att blogga. Men nu har jag i flera dagar varit sugen på att börja igen, fast ni vet hur det är… Jag ville igen starta en ny blogg, men jag visste att jag skulle bli trött på den med så jag kan lika gärna fortsätta här.

Ifall ni är intresserade omkring ämnet USA och vad jag gjorde där så skulle jag kunna lägga upp några bilder och berätta.

_DSC0764

blogstats trackingpixel

En reaktion på “I’m back!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>