Florida day 1

_DSC0603

Efter att vi landat på Fort Lauderdale international airport och spenderat 2 timmar med att gå igenom säkerhetskontroller och hävdat att vi inte var terrorister så åkte vi till vårt hotell och sov. Klockan var 23 amerikansk tid och 05 svensk tid.

När jag vaknade på morgonen trodde jag att jag hade sovit i 100 år, men klockan var bara 7. Vid 8 steg iallafall hela familjen upp och vi gick ner till frukosten. Två omeletter och två belgiska våfflor gick på 800 svenska kronor. Nice price. Men vi var inte deppiga länge utan gick efter det ut på gatorna och utforskade området. Hotellet låg precis vid stranden så havsutsikt hade vi från hotellrummet.

_DSC0607r _DSC0628 _DSC0641

Vi gick runt i kanske 3 timmar innan vi sedan träffade en familj vi inte träffat på typ 10 år som bor i Orlando. Vi hängde iallafall med dem hela eftermiddagen på stranden och på en restaurang på kvällen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>