Florida day 2

IMG_0158

Om jag inte missminner mig så spenderade vi i stort sätt hela andra dagen på stranden. Det var så otroligt skönt. Havet var typ det bästa jag varit med om. Vi åt väldigt mycket chips och drack väldigt mycket vatten. VayK essentials.

Vid 5 tiden  bestämde vi oss för att hoppa på vattentaxin och titta på alla rika personers sommarhus och yachtar. Snacka om crazy. Det finns ett område i Fort Lauderdale som kallas Amerikas Venedig, fast i Amerikas Venedig så åker man inte runt i små roddbåtar, nejnej, man har en stor fet Yacht utanför huset och två Ferraris framför huset.

IMG_3702 IMG_3713 IMG_3727 IMG_3731

Tänk er att det där är deras sommarhus. De spenderar kanske 2 veckor här om året. Hur ser deras ”bebodda” hus ut tro?

Efter vattentaxin gick vi till en restaurang och åt mat och sedan tror jag vi kröp till sängs.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>