Florida day 3 & 4

IMG_3740

Måndagen och tisdagen i Florida var ganska lika. Vi åt frukost på stranden, badade osv. På måndagen beslöt vi oss också för att ta en taxi till ett välkänt shoppingcenter vid namn Sawgrass Mills. Det var GIGANTISKT. Inte lika stort som det med 7 våningar i Bangkok, men det tog tusan 20 minuter att springa från ena sidan till den andra.

Med mig till Sawgrass hade jag en hel shoppinglista. Jag kryssade av saker såsom KEDS, sandaler, sminkartiklar och liknande. Tror ni jag kryssade av ”kläder”? Nej. Det fanns massor av kläder, men absolut ingenting jag skulle ha på mig. Sedan bestod köpcentret till 60% av dyra märkeskläder som jag inte ens tog mig tiden att gå in i..

När vi kom tillbaka sen till hotellet precis klockan 9 så började The Following. Det var så kul att se det ”live” om man säger så. Sedan sov vi nog. Vi somnade väldigt tidigt hela semestern skulle jag påstå.

IMG_3741IMG_0172_DSC0650

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>