Florida day 5

_DSC0793

Efter många timmar av ångest dagen innan så kom vi dag fem iväg till Miami. Vi hyrde en privat chaufför som körde oss mellan städerna. Om ni undrar varför jag gick igenom så mycket ångest dagen innan så var det för att vi hade planerat att gå till en djurpark så jag kunde få se mitt älskade favoritdjur, späckhuggaren. Men sedan verkade det som att vi inte skulle genomföra det ändå, så då blev jag ledsen men sedan gick mina föräldrar med på det ändå, men då blev jag ledsen igen för att jag så himla gärna ville se en späckhuggare, fast inte i fångenskap. Men efter allt gråt och panik så bestämde vi oss iallafall att åka till en djurpark och jag fick se min späckhuggare. Det var väldigt känslosamt kan jag säga.

_DSC0751

Efter djurparken kom vår privatchaufför och körde oss till Miami Park stadium där vi tillsammans såg på baseball. Miami Marlins vs Atlanta Braves. En väldigt spännande match måste jag säga men vinsten gick tyvärr till Atlanta. I sista inningen var jag den som skulle fångat bollen ifall det inte var för de små jobbiga killarna bakom mig som hoppade över mig och tog den med sin handske istället.. Väldigt surt.

IMG_0222

IMG_3814

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>